• Gratis verzending v.a. €20,-
  • Geld terug garantie
  • Snelle levering
  • Lage prijzen

Over ons

Huis&Hobby is het nieuwe, toonaangevende en dynamische online warenhuis, dat inspeelt op de behoefte van heel veel consumenten. Vanuit onze eigen kantoren, fabrieken en magazijnen in Europa en China betrekken wij prachtige artikelen tegen lage prijzen. Daarnaast voeren wij exclusief diverse eigen merken en unieke producten. Vanuit ons kantoor in Denekamp en Centraal distributiecentrum in Zoetermeer runnen wij met ons verkoopteam onze snel groeiende webshop. Kom snel een kijkje nemen!

www.huishobby.nl Het leukste online warenhuis van de Benelux. Alles voor huis, tuin en hobby!


Een schitterend aanbod van artikelen, die iedereen kan gebruiken. Bekende producten van de televisie, keuken, koken, wonen, persoonlijke verzorging, tuin en outdoor.
Wij spelen in op ieder seizoen, voorjaar, zomer, najaar en winter met continu een nieuw aanbod, houdt daarom onze website in de gaten en mis geen enkele aanbieding!
Daarnaast dagelijks nieuwe dag aanbiedingen en wekelijks spectaculaire weekaanbiedingen. Schrijft je in voor de nieuwsbrief, zodat je niets meer hoeft te missen! 
Onze service staat bij ons altijd voorop en ons team is altijd paraat, telefonisch of per email. Wij staan voor nauwkeurige levering, goede bereikbaarheid, veilig betalen en een perfecte service- en garantie afhandeling.

Elke dag hebben wij nieuwe deals, spectaculaire aanbiedingen tegen een superlage prijs! Daarnaast hebben wij continu weekaanbiedingen en magazijn opruimingen . Bezoek ons daarom regelmatig en mis niets! U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief, om geen acties te missen!

Wij zijn lid van het MKB keurmerk, de extra zekerheid voor uw bestelling. U kunt betalen op elke gewenste manier!


Wij hopen U snel als (vaste) klant te mogen begroeten bij het leukste online warenhuis van de Benelux
Team Huis & Hobby


HuisHobby Internet Warenhuis
Marconiweg 6
7591 HH Denekamp

tel: +31 (0)74 - 7600034 (werkdagen: 10:00 - 13:00)

E-mailadres: [email protected]

Rekeningnr: ING 7239817
BICnr.: INGBNL2A
IBAN nr.: NL75INGB0007239817

KvK nr.: 65712390
BTW nr.: NL856228771B01

 

HuisHobby is een handelsnaam van de Dutch Trading Concepts Company (DUTCC)

De unieke groothandel voor e-tail en retail!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »