Push 'N Loc 1027 Toiletrolhouder

Meer Views

Push 'N Loc 1027 Toiletrolhouder

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

Special Price € 17,95

De toiletrolhouder van Push N Loc is fraai vormgegeven en zeer praktisch in gebruik. De toiletrolhouder laat zich zeer gemakkelijk bevestigen en weer verwijderen middels een uiterst effectief gepatenteerd zuignap-systeem. In een druk muurvast en ook zo weer los zonder sporen achter te laten. Houdt tot wel 8 KG. Nooit meer boren, schroeven of lijmen. Ervaar nu zelf het gemak van Push N Loc!

Details

Functionele en stijlvolle houder voor drie (standaard) toiletrollen uit de Push 'n Loc collectie. Het assortiment van Push 'n Loc bestaat uit verchroomde producten uitgevoerd volgens het unieke en gepatenteerde vacuümsysteem van Push 'n Loc en daardoor zeer eenvoudig te bevestigen! Boren of schroeven is niet nodig.

Afmetingen (bxhxd): 14,5x37,5x16 cm.

Voordelen van Push 'n Loc:

• Geen gaatjes boren in uw mooie tegelwand;

• Een Push 'n Loc artikel is altijd te verplaatsen / verwijderen zonder sporen achter te laten;

• Gemakkelijk schoon te maken (kan immers van de muur verwijderd worden).

Over Push 'n Loc

Push 'n Loc badkameraccessoires zijn handige accessoires voor in de badkamer, op het toilet of voor in de keuken. Het zuignapsysteem dat Push 'n Loc heeft ontwikkeld is uniek en ontzettend praktisch. Door een speciale techniek waarbij je de zuignap met één druk vacuüm trekt, hecht de zuignap zich met een extreme kracht aan de ondergrond. Veel beter dan vergelijkbare producten. Push 'n Loc heeft verschillende fraaie artikelen ontworpen die u door het Push 'n Loc systeem zonder boren kunt bevestigen.

Let op! Van belang voor een goede werking van Push 'n Loc is dat de ondergrond glad en luchtdicht is (niet poreus). Ook dient de ondergrond vetvrij en schoon te zijn voordat u de Push 'n Loc zuignap bevestigt. Push 'n Loc houdt perfect op tegels, glas, metaal, mdf, kunst-stof, goed geverfd hout, aluminium en dergelijke.

Aanvullende Informatie

EAN 4250470800952
Artikelnummer PLC-1027
Merk Everloc
Base Image /p/l/plc-1027.jpg
Small Image /p/l/plc-1027.jpg
Voorraad In voorraad