Everloc -TP11009 - Stijltanghouder - topline

Meer Views

Everloc -TP11009 - Stijltanghouder - topline

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,95

Special Price € 13,95

Everloc badkameraccessoires zijn handige accessoires voor in de badkamer, op het toilet of voor in de keuken. Het zuignap systeem dat Everloc heeft ontwikkeld is uniek en ontzettend praktisch. Door een speciale techniek waarbij je met een draaiknop een vacuüm trekt, hecht de zuignap zich met een extreme kracht aan de ondergrond. Veel beter dan vergelijkbare producten. Everloc heeft verschillende fraaie artikelen ontworpen die u door het Everloc systeem zonder boren kunt bevestigen.

Let op! Van belang voor een goede werking van Everloc is dat de ondergrond glad en luchtdicht is (niet poreus). Ook dient de ondergrond vetvrij en schoon te zijn voordat u de Everloc zuignap bevestigt. Everloc houdt perfect op tegels, glas, metaal, mdf, kunststof, goed geverfd hout, aluminium en dergelijke.


Details

Houder voor stijltang/krultang uit de Everloc Topline collectie. Het assortiment van Everloc bestaat uit verchroomde producten uitgevoerd volgens het unieke en gepatenteerde vacuüm systeem van Everloc en daardoor zeer eenvoudig te bevestigen! Boren of schroeven is niet nodig.

  • Afmetingen: 12,5x12x25cm
  • Geen gaatjes boren in uw mooie tegelwand
  • altijd te verplaatsen / verwijderen zonder sporen achter te laten
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Verchroomd
  • Kleur: zilver

Aanvullende Informatie

EAN 7630005607435
videolink www.youtube.com/watch?v=K2_7jd8KegE&feature=youtu.be
Artikelnummer TP-11009
Merk Everloc
Base Image /t/p/tp-11009.jpg
Small Image /t/p/tp-11009.jpg
Voorraad In voorraad