Camry CR 1265 - Waterkoker - vouwbaar - 0.5 liter - groen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95

Special Price € 26,95

Dankzij de unieke, silicone constructie kan de CR1265 750W toeristische waterkoker gemakkelijk worden gevouwen tot een zeer compact formaat. U kunt deze waterkoker super handig meenemen waar U maar wilt. Ideaal te bewaren en transporten. Het compacte formaat en het geringe gewicht van de CR1265 silicone waterkoker maken het mogelijk om deze in uw handbagage of in een bijna volledig-ingepakte rugzak mee te nemen. Op deze manier krijgt u de mogelijkheid om voor U zelf een kopje koffie of thee te maken overal waar electriciteit is.


Details

Dankzij de unieke, silicone constructie kan de CR1265 750 Watt toeristische waterkoker gemakkelijk worden gevouwen tot een zeer compact formaat. U kunt deze waterkoker super handig meenemen waar U maar wilt. Ideaal te bewaren en transporten. Het compacte formaat en het geringe gewicht van de CR1265 silicone waterkoker maken het mogelijk om deze in uw handbagage of in een bijna volledig-ingepakte rugzak mee te nemen. Op deze manier krijgt u de mogelijkheid om voor U zelf een kopje koffie of thee te maken overal waar electriciteit is.

Wanneer niet in gebruik, kan de Camry CR1265 worden gevouwen en gemakkelijk worden opgeborgen in een kast of zelfs in een lade. Het is een echte ruimte-saver.

Perfect voor reizigers. Warme dranken maken zelfs wanneer u niet in huis bent gaat heel gemakkelijk, vooral wanneer u een liefhebber van thee of koffie bent. Heeft u een opvouwbare waterkoker bij u op de reis dan bent u niet langer afhankelijk van de nabijgelegen restaurants. Telkens als u wilt, kunt u uw favoriete drankje bereiden zonder zelfs de kamer te verlaten. De opvouwbare toeristische ketel zal van pas komen op vele verschillende plaatsen. Het is een geweldige keuze voor bijvoorbeeld een verblijf in een hotel, op een camping of op een kampeerplaats. Met de capaciteit van 0.5 liter kunt u twee glazen warm water bereiden.

Aanvullende Informatie

EAN 5908256839243
Artikelnummer CR1265
Merk Camry
Base Image /c/r/cr_1265_8.jpg
Small Image /c/r/cr_1265_8.jpg
Voorraad In voorraad